Lokacija

O nama

moto_radic           

      Istorija našeg servisa počinje sa nadimkom RADIĆ koji je naša porodica dobila 1937 godine. Još tada je moj deda Radomir Živanović dobio taj nadimak kao čovek koji je voleo da radi i bio jedan od vodećih majstora mašinstva u Hidrotehnici. Nekako smo se svi porodično opredeljivali za mašinstvo, valjda nam je to svima genetski.
Te davne 1937. godine Radomir je se dosetio da na reci Drini (na vodi) napravi mali stambeni objekat sa mlinom za brašno i sopstvenom proizvodnjom struje. To je bilo što bi u današnje vereme rekli smešteno na dva velika katamarana između kojih je bio ogroman točak koga je okretala voda pomalo podsećajući na brodove sa reke Misisipi. Krajem Drugog svetskog rata, 1945. godine, iz nama nepoznatih razloga Nemci su zaplenili ceo objekat.
Život je išao dalje… Istorija se pisala za našu porodicu….

Radomir se nastavio baviti servisiranjem precizne mehanike u slobodno vreme sve do 1985. godine kada je napustio zemaljski život. Nakon toga nastala je pauza sve do 1995. godine jer se moj otac Miloje Živanović bavio smerom elektrotehnike radeći kao električar niskih struja u Elektrizgradnji Bajina Bašta. Mašinstvo je mirovalo u našoj porodici a onda sam 1995. godine kao đak I godine srednje škole smera Mašinski tehničar preuzeo na sebe motoristiku kao bitan deo mog života.
Sve do 2000. godine sam se bavio motociklima i nautikom kao hobi dok nisam odlučio da se ovim poslom počnem baviti profesionalno. Stalno usavršavanje i modernizacija servisa jedan je od mojih glavnih zadataka. Trenutno smo ovlašćeni servis za HONDA MARINE vanbrodske motore, i Benelli motocikle. Naš moto je “Samo naj kvalitetnije odrađen posao čini mušterije srećnim”.

…pogledajte našu GALERIJU fotografija